Om Søren Lohmann

… og hvad Søren er for en fisk ;-)

Hej … jeg hedder Søren Lohmann, og lige så langt tilbage jeg kan huske, har jeg altid haft en uendelig stor glæde ved at lære nye ting, organisere noget og få noget til at ske.

Sandsynligvis er det derfor, at jeg altid har befundet mig som en fisk i vandet som underviser og leder … det har været mit foretrukne element i mange år.

Jeg er oprindeligt uddannet lærer og leder … og har med mine 18 års ledererfaring og mange års erfaring som underviser, projektleder, facilitator, workshopholder, konsulent og coach hjulpet en lang række mennesker til at nå mål, de VIRKELIG ønskede sig indenfor både læring, teamudvikling og ledelse.

I kombination med mine mange års erfaring har jeg via en uddannelse som coach – og som specialist i involverende og anerkendende læreprocesser – skabt en kursusvirksomhed, som jeg selv ville have ønsket, der havde været dengang, hvor jeg selv var helt grøn leder.

Alt, hvad jeg præsenterer på mine forløb og kurser, har jeg med højt humør og smittende livsglæde testet af, afprøvet og evalueret i ‘virkelighedens verden’, og netop dét er nok en af de helt afgørende grunde til mine deltageres store udbytte.

Søren Lohmann

Jeg har sammenlagt omkring 18 års ledererfaring.

Og det er min oplevelse, at uanset om du leder en mindre gruppe børn, en hær, en klasse, et lille firma, et gymnastikhold, en stor organisation eller et multinationalt foretagende, så opnår du først rigtig gode resultater, når du er i mental balance med dig selv.

… og holder dine sociale kompetencer i topform :-).

Ledelse er en form for kunsthåndværk … og de helt store kunsthåndværkere er altid interessante at lytte til og lære af.

Jeg har ladet mig inspirere fra mange kanter, og det har slået mig, at samtlige ledere med succes har en hel del fællestræk i deres lyttende og oprigtigt interesserede måde at “koble sig” på andre mennesker.

Jeg er klar til at hjælpe dig … også hvis det i første omgang blot handler om en afklarende snak.

Der er ikke så meget indviklet pinge-ling og kryptiske dikkedarer med mig. Så du kan altid regne med, at jeg yder mit bedste og leverer høj kvalitet.

Hos mig får du derfor aldrig en snak fra de varme lande og et ‘skønmaleri’ af alle mine talenter og fortræffeligheder :-).

Jeg ved, hvad jeg kan … og også hvad jeg ikke kan.

Vil du vide (lidt mere) om hvad jeg kan, så tilmeld dig mit nyhedsbrev i boksen nederst på siden og få samtidigt fingrene i min e-bog “ICEBREAKERE”.

Det har været supergodt – hele vejen. Vi har nået utroligt meget i højt tempo – på en rolig måde! (Hvordan så dét er muligt?).

Det 2-delte mål:
1. At arbejde med temaerne
2. At opleve, lære om og blive inspireret til at bruge nye redskaber i egen undervisning

… er opnået! TAK!

Anne JuulUddannelseschef

Det har været en fornøjelig dag – du er en fantastisk formidler, der er supergod til det, du gør.

Går hjem med fornyede ideer til de kommende møder … tak for det :-).

Vibeke GaardstedLærer

Du er entusiastisk og tålmodig.

Det er dejligt med en velforberedt og pædagogisk dygtig fagperson på besøg.

“Elite-niveau” til både det uddelte kompendium og din adfærd og formidlingsevne.

Johanne Skaanes-AlloSkoleleder