Om Søren Lohmann

… og hvad Søren er for en fisk ;-)

Skræddersyede workshops

Hej … jeg hedder Søren Lohmann, og lige så langt tilbage jeg kan huske, har jeg altid haft en uendelig stor glæde ved at lære nye ting, organisere noget og få noget til at ske.

Sandsynligvis er det derfor, at jeg altid har befundet mig som en fisk i vandet som underviser og SKOLELEDER … det har været mit foretrukne element i mange år.

Jeg er oprindeligt uddannet lærer og skoleleder … og har med mine 18 års skoleledererfaring og mange års erfaring som lærer/underviser, oplægsholder, projektleder, facilitator, workshopholder, konsulent og coach hjulpet en lang række mennesker til at nå mål, de VIRKELIG ønskede sig indenfor både læring, teamudvikling og SKOLELEDELSE.

I kombination med mine mange års erfaring har jeg via en uddannelse som coach – og som specialist i involverende og anerkendende læreprocesser – skabt en kursusvirksomhed, som jeg ville have ønsket, der havde været dengang, hvor jeg selv var helt grøn skoleleder.

Alt, hvad jeg præsenterer på mine forløb og kurser, har jeg med højt humør og smittende livsglæde testet af, afprøvet og evalueret i ‘virkelighedens verden’, og netop dét er nok en af de helt afgørende grunde til mine deltageres store udbytte.

Har du brug for topkvalificeret sparring/coaching i dit skolelederjob, kan jeg måske være den helt rigtige til at hjælpe dig; både hvis du er ganske ny i jobbet eller allerede har flere års erfaring bag dig.

Søren Lohmann

Det er min oplevelse, at uanset om du leder en mindre gruppe børn, en hær, en klasse, en skole, et lille firma, et gymnastikhold, en stor organisation eller et multinationalt foretagende, så opnår du først rigtig gode resultater, når du er i mental balance med dig selv.

… og holder dine sociale kompetencer i topform :-).

SKOLELEDELSE er en form for kunsthåndværk … og de helt store kunsthåndværkere er altid interessante at lytte til og lære af.

Jeg har ladet mig inspirere fra mange kanter, og det har slået mig, at samtlige skoleledere med succes har en hel del fællestræk i deres lyttende og oprigtigt interesserede måde at “koble sig” på andre mennesker.

Jeg er klar til at hjælpe dig … også hvis det i første omgang blot handler om en afklarende snak.

Der er ikke så meget indviklet pinge-ling og kryptiske dikkedarer med mig. Så du kan altid regne med, at jeg yder mit bedste og leverer høj kvalitet.

Hos mig får du derfor aldrig en snak fra de varme lande og et ‘skønmaleri’ af alle mine talenter og fortræffeligheder :-).

Jeg ved, hvad jeg kan … og også hvad jeg ikke kan.

Vil du se (meget) mere om, hvad jeg kan, så synes jeg, du skal tilmelde dig mit nyhedsbrev her på siden.

På den måde får du også fingrene i min gratis e-bog “ICEBREAKERE”.

… og det er faktisk den eneste måde, du kan dét på.

Over 2.000 personer har allerede fingrene i den.

Langsom ledelse er den mest effektive strategi, du kan anvende, hvis du ønsker at træffe hurtige beslutninger.

Du har sat spor her på skolen – TAK fordi du kom forbi.

Du gav os en øjenåbner, som vi kunne arbejde videre med … meget respektfuldt.

Du samlede os (op) og gav os et skub i en ny retning … vi fortsætter nu udviklingen i samlet trop.

TAK for din fantastiske respektfulde måde at være på og alle dine inputs.

Du er altid på forkant, særdeles godt forberedt og en fantastisk formidler. Du er ikke bange for at tage fat ved kernen – på din helt egen respektfulde måde.

Du har evnen til hurtigt at få et overblik over en situation/problematik og derfra give redskaber og billeder til mulige løsninger.

Du er entusiastisk og tålmodig.

Det er dejligt med en velforberedt og pædagogisk dygtig fagperson på besøg.

“Elite-niveau” til både det uddelte kompendium og din adfærd og formidlingsevne.

Det har været supergodt – hele vejen.

Vi har nået utroligt meget i højt tempo – på en rolig måde! (Hvordan så dét er muligt?).

Intentionen / det 2-delte mål:
1. At arbejde med temaerne
2. At opleve, lære om og blive inspireret til at bruge nye redskaber i egen undervisning

… er opnået!

TAK!