Her er min privatlivspolitik.

Privatlivs- og cookiepolitik

Velkommen til min hjemmeside.

Når du besøger den, vil der som regel blive indsamlet nogle oplysninger om dig, som jeg kan bruge til at forbedre mit indhold. F.eks er det interessant for mig at følge med i, hvilke sider på min hjemmeside, der får mest trafik, fordi det fortæller mig noget om, hvilke emner mine besøgende er mest interesseret i.

Nedenfor fortæller jeg lidt mere om hvilke oplysninger, der indsamles … og hvad de bruges til. Det kan godt blive lidt teknisk, men helt overordnet handler det om, at jeg prøver at få en fornemmelse af, hvad du godt kan lide på min hjemmeside. På den måde kan jeg bedre målrette mit indhold og mine annoncer til dig.

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af min hjemmeside.

Det kan du læse mere om i næste afsnit.

Cookies

Også min hjemmeside anvender de såkaldte cookies. En cookie er en tekstfil, der bliver lagt ind på din computer, din smartphone eller tablet med det ene formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og evt. målrette annoncer.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i mine cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies

Se hvordan du gør her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil du fortsat kunne se annoncer … de vil bare være mindre relevante for dig. Du kan også risikere, at hjemmesiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

  • Google Analytics

Behandling af personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min hjemmeside, indsamler og behandler jeg (eller nogle af dem, jeg benytter til den slags … f.eks. Google) en række af den slags informationer.

Det sker f.eks. når:

  • Du klikker ind på noget af mit indhold
  • Du tilmelder dig mit nyhedsbrev
  • Deltager i konkurrencer eller undersøgelser
  • Registrerer dig som bruger eller abonnent
  • Eller i øvrigt bruger mine services eller foretager køb via hjemmesiden

Det er typisk følgende typer af oplysninger, der bliver indsamlet og behandlet:

  • Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone
  • Dit IP-nummer
  • Geografisk placering
  • Samt hvilke sider du klikker på (dine interesser)

I det omfang du SELV giver eksplicit samtykke hertil … og SELV indtaster informationerne (f.eks. i forbindelse med oprettelse af login, tilmelding til nyhedsbrev eller ved køb) … behandles desuden:

  • Dit navn / firmanavn
  • Din adresse
  • Din e-mail adresse
  • Dit telefonnummer
  • CVR-nummer
  • Dine betalingsoplysninger

Samtykke

Hvis du på et tidspunkt har tilmeldt dig mit nyhedsbrev, har du ved denne handling givet samtykke til, at jeg gerne må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og gode tilbud.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Den nemmeste måde er ganske enkelt at benytte det link, der altid er i bunden af mine e-mails.

Du kan også kontakte mig på hello@sorenlohmann.dk og fortælle mig, at du ikke længere ønsker at modtage mine nyhedsbreve og gode tilbud.

Datasikkerhed

Jeg har selvfølgelig truffet både tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Jeg vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere mine services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Tredjeparter til behandling af personoplysninger

Jeg benytter tredjeparter til behandling af:

  • Dine betalingsoplysninger – Stripe
  • Dine køb – Simplero
  • Håndtering af nyhedsbreve via e-mail – Simplero
  • Håndtering af tilmelding til nyhedsbrev og ventelister – Simplero, Thrive Leads og Zapier

Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på mine vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Jeg anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Derfor har jeg også indgået databehandleraftaler, som er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig.

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.

Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet.

Henvendelse herom kan ske til: hello@sorenlohmann.dk.

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Søren Lohmann ApS
Sprotoften 41, 2. th.
5800 Nyborg
Telefon: +45 40 12 96 70
Email: hello@sorenlohmann.dk